„Lang George” változatai közötti eltérés
Innen: Amerikai Magyar Lexikon
Nincs szerkesztési összefoglaló |
Nincs szerkesztési összefoglaló |
||
(3 közbenső módosítás ugyanattól a felhasználótól nincs mutatva) | |||
1. sor: | 1. sor: | ||
{{DEFAULTSORTKEY:langgeorge}} | {{DEFAULTSORTKEY:langgeorge}} | ||
Lang, George E.<br> | Lang, George E., Láng György<br> | ||
szakács-tudós, szakács | szakács-tudós, szakács | ||
'''M1/c:5 | '''M1/c:5 ; Láng György L1:37-44''' | ||
* The Cuisine of Hungary. New York, 1971, Athenaeum, 495 p. $ 7.50 | * The Cuisine of Hungary. New York, 1971, Athenaeum, 495 p. $ 7.50 |
A lap jelenlegi, 2025. május 22., 08:24-kori változata
Lang, George E., Láng György
szakács-tudós, szakács
M1/c:5 ; Láng György L1:37-44
- The Cuisine of Hungary. New York, 1971, Athenaeum, 495 p. $ 7.50
- (Ism. New Hungarian Quarterly, Bpest, 1973 Summer, p. 181–182.)
- The Cuisine of Hungary. New York, 1972, Bonanza Books, 495 p.
- [Klasszikus magyar konyha : Láng György szakácskönyve. [Budapest] : Corvina Kiadó Vállalat, 1992. ] (A Somogyi-könyvtár katalógusában)