„Lang George” változatai közötti eltérés
Innen: Amerikai Magyar Lexikon
Nincs szerkesztési összefoglaló |
Nincs szerkesztési összefoglaló |
||
5. sor: | 5. sor: | ||
* The Cuisine of Hungary. New York, 1971, Athenaeum, 495 p. $ 7.50 | * The Cuisine of Hungary. New York, 1971, Athenaeum, 495 p. $ 7.50 | ||
** (Ism. New Hungarian Quarterly, Bpest, 1973 Summer, p. 181–182.) | ** (Ism. New Hungarian Quarterly, Bpest, 1973 Summer, p. 181–182.) | ||
* The Cuisine of Hungary. New York, 1972, Bonanza Books, 495 p. | * The Cuisine of Hungary. New York, 1972, Bonanza Books, 495 p. | ||
* [Klasszikus magyar konyha : Láng György szakácskönyve. [Budapest] : Corvina Kiadó Vállalat, 1992. ] ([https://corvina.sk-szeged.hu/WebPac/CorvinaWeb?action=onelong&showtype=longlong&recnum=154662&pos=1 A Somogyi-könyvtár katalógusában]) | |||
[https://aml.sk-szeged.hu/index.php?title=Kateg%C3%B3ria:Cedulakatalogus Cédulakatalógus] | | [https://aml.sk-szeged.hu/index.php?title=Kateg%C3%B3ria:Cedulakatalogus Cédulakatalógus] | |
A lap 2025. május 22., 08:17-kori változata
Lang, George E.
szakács-tudós
- The Cuisine of Hungary. New York, 1971, Athenaeum, 495 p. $ 7.50
- (Ism. New Hungarian Quarterly, Bpest, 1973 Summer, p. 181–182.)
- The Cuisine of Hungary. New York, 1972, Bonanza Books, 495 p.
- [Klasszikus magyar konyha : Láng György szakácskönyve. [Budapest] : Corvina Kiadó Vállalat, 1992. ] (A Somogyi-könyvtár katalógusában)