„Lang George” változatai közötti eltérés

Innen: Amerikai Magyar Lexikon

Nincs szerkesztési összefoglaló
Nincs szerkesztési összefoglaló
3. sor: 3. sor:
szakács-tudós, szakács
szakács-tudós, szakács


'''M1/c:5<br>
'''M1/c:5'''<br>
Láng György L1:37-44'''
'''Láng György L1:37-44'''


* The Cuisine of Hungary. New York, 1971, Athenaeum, 495 p. $ 7.50
* The Cuisine of Hungary. New York, 1971, Athenaeum, 495 p. $ 7.50

A lap 2025. május 22., 08:22-kori változata

Lang, George E.
szakács-tudós, szakács

M1/c:5
Láng György L1:37-44

  • The Cuisine of Hungary. New York, 1971, Athenaeum, 495 p. $ 7.50
    • (Ism. New Hungarian Quarterly, Bpest, 1973 Summer, p. 181–182.)
  • The Cuisine of Hungary. New York, 1972, Bonanza Books, 495 p.
  • [Klasszikus magyar konyha : Láng György szakácskönyve. [Budapest] : Corvina Kiadó Vállalat, 1992. ] (A Somogyi-könyvtár katalógusában)

Cédulakatalógus | Adattár | SK Online katalógus